Zabava pod maskama

NEDELIŠĆE Budite dio najveselije šarene fašničke povorke 23. veljače

Prijavite se i uživajte u šarenilu tradicionalnog Fašnika u Nedelišću. Nemojte propustiti veselu fašničku povorku i zabavu

Turistička zajednica Općine Nedelišće već tradicionalno organizira fašnik u Nedelišću.
 
– Budite i ove godine dio velike fašničke povorke koja će prolaziti ulicama Nedelišća u subotu, 23. veljače 2019. godine. Povorka se već tradicionalno formira na Trgu Republike kod Osnovne škole u Nedelišću od 14:30 sati i kreće put MESAP-a u 15 sati prolazeći najfrekventnijim ulicama kako bi svi zainteresirani prolaznici mogli uživati u šarenilu Fašnika u Nedelišću, poručuje načelnik Općine Nedelišće Darko Dania.

Nakon čitanja optužnice, osude i spaljivanja fašnika, zabava pod maskama će se za sve sudionike nastaviti u sajamskoj dvorani MESAP-a. Pjevat će se i plesati do ranih jutarnjih sati, pa stoga nemojte propustiti najveseliju fašničku povorku i zabavu i odazovite se.

Dobrodošle su sve maskirane grupe, od onih najmlađih “maškora” pa do pravih karnevalskih grupa i tradicijskih maski, a tokom večeri birat će se i najkreativnija fašnička grupa.

Prijave su moguće najkasnije do 15. veljače 2019. godine. Prijavnicu za sudjelovanje u fašničkoj povorci ispunite OVDJE.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije