OBNOVILI BRAČNE ZAVJETE

ZLATNI PIR Stjepan i Franca Ružić iz Dekanovca proslavili 50 godina braka

Na svojih su 50 zlatnih godina iznimno ponosni, no vjeruju kako kvaliteti i dugovječnosti braka ponajviše doprinosi sretna obitelj

Stjepan i Franca Ružić iz Dekanovca proslavili su 50 godina braka. Za dobar brak potrebna je podrška, međusobno poštovanje i sretna obitelj.

– Vrlo smo različiti, ali smo uvijek znali postići dogovor. U svakom braku ima teškoća i problema, ali bez ustupaka i praštanja nema dugog braka kao što je naš. Treba znati poštovati jedno drugo, razgovarati, zajednički donositi odluke i ne gledati samo na sebe.

Kad ostarite, bitni su ljubav i podrška, a posebno njega i pažnja kada počnu problemi sa zdravljem – poručuju nam Stjepan i Franca Ružić slaveći svojih pedeset godina braka u krugu obitelji, rodbine i prijatelja.

Prije točno 50 godina, točnije 26. siječnja 1969. godine, Stjepan i Franca jedno su drugome rekli DA u Crkvi Svih Svetih u Dekanovcu. U istoj toj crkvi sada su ponovno obnovili svoje bračne zavjete. Na svojih su 50 zlatnih godina iznimno ponosni, no vjeruju kako kvaliteti i dugovječnosti braka ponajviše doprinosi sretna obitelj.

A njihova su najveća radost i ponos sin Dražen i kći Marija te zet Josip i snaha Ivana koji su im podarili i najveće bogatstvo: unuku Paulu te unuke Jožeka i Stjepana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije