DJEČJI VRTIĆ CVRČAK

LIJEPA DONACIJA Inner Wheel klub Čakovec razveselio poklonima mališane iz Maslačka

Donacija se sastojala od Smart-TV-a, stolića za djecu, didaktičkih igračaka i pomagala te slikovnica

Inner Wheel klub Čakovec predao je u petak, 11. siječnja 2019. donaciju Dječjem vrtiću Cvrčak Čakovec, PO Maslačak. Donacija se sastojala od Smart-TV-a, stolića za djecu, didaktičkih igračaka i pomagala te slikovnica.

Mališani su pjesmom razveselili nazočne i na taj način pozdravili prisutne članice IW kluba Čakovec te zahvalili na dolasku i darovima. Taj događaj je rezultat dugogodišnje suradnje Inner Wheel kluba Čakovec s dječjim vrtićima.

Ravnateljica vrtića Lidija Varošanec uručila je tom prigodom predsjednici Vesni Kalšan zahvalnicu Inner Wheel klubu Čakovec za uspješnu suradnju. Predmeti donacije pomoći će odgajateljicama u njihovom marljivom svakodnevnom pedagoškom radu, a djeci omogućiti kvalitetniju igru i boravak u vrtiću.

Ove godine IW klub Čakovec slavi 20 godina od ulaska u svjetski IW pokret. U pripremi je i uskrsna akciju s dječjim vrtićem, a sljedeća tribina IW kluba za građanstvo pod nazivom “Žene za život” održat će se u Čakovcu krajem siječnja s temom o dobrobiti darivanja krvi iz pupkovine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije