novi imidž

Sve vitkija Kolinda u Čakovcu ‘zablistala’ uz novu mladenačku frizuru

Na svečanom prijemu predsjednica je modnom kombinacijom istaknula vitku liniju te pokazala novu frizuru koja ju čini 10 godina mlađom

Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović (50) je u srijedu, 9. siječnja pokazala vitku figuru, ali i novu frizuru.

Kolinda se u javnosti najčešće može vidjeti sa, sada već prepoznatljivom punđom, ali ovaj put je odlučila raspustiti kosu, piše Index.hr.

Jedan pramen zataknula je iza uha, a prednje pramenove kose uvila u valove. Romantičnu frizuru je pokazala na svečanom prijemu u prigodi obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i 100. obljetnice pripojenja Međimurja Matici Hrvatskoj. Mnogi kažu da u novoj frizuri izgleda mlađe barem desetak godina. 

Inače, Kolinda je bila na liposukcijskoj dijeti koja je provodi deset dana i zaslužna za liniju mnogi poznatih lica naše države. Piju se proteinski shakeovi, uzimaju aminokiseline te jedu isključivo zdrave namirnice, među kojima su meso, riba i povrće pripremljeni na mediteranski način. Shakeovi zamjenjuju doručak i ručak, a strogo je zabranjeno konzumirati kruh i slastice

Njezinu promjenu u kilaži mnogi su primijetili kada je posjetila Bijelu kuću i predsjednika SAD-a Donalda Trumpa (72). Od tad, Kolinda često oblači uske modne kombinacije gdje joj figura dolazi do izražaja, a mnogi kažu da ima dobar ukus za modu, pišu 24 sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije