Mlade nade

FOTO Društvo žena Sveta Marija 19. godinu za redom okupilo mlade pjevače i manekene

Svaki od sudionika bio je nagrađen nagradama organizatora koje im je predala Gordana Hunjadi, predsjednica društva

Ovo je bila 19. godina otkako Društvo žena Amalija Kranjec u vrijeme zimskog raspusta okuplja mališane kako bi im ispunili slobodno vrijeme.

– Još jedne “Mlade nade” tzv. “Mali pjevači i manekeni” odradili uspješno finale. Priredba je bila više nego savršena jer ste upravo vi takvi jedinstveni. Vašim rajskim glasićima uljepšali ste dan svima, vašom osobnosti, pjevačkim i plesačkim sposobnostima izveli ste osmijeh na naša lica tijekom cijelog popodneva.

Hvala svima koji ste ove godine bili s nama. Ovoliki broj nismo imali već godinama. Izrazito sam ponosna na to, ponosna na vas! Bili ste najposlušnija generacija ikad. Hvala i svim roditeljima na odličnoj suradnji. Vidimo se dogodine! Voli vas vaša Gabi!

Napisala je na svom Facebook profilu Gabriela Jakupak iz Svete Marije, djevojka koja je u minulih petnaestak dana naporno radila ne bi li do zavidne razine uvježbala mališane Svete Marije i Donjeg Mihaljevca za svojevrsnu priredbu Mladi pjevači i manekeni koju je 19. godinu za redom organiziralo Društvo žena Sveta Marija, a sve u cilju da mališanima u vrijeme zimskog raspusta ispusni slobodno vrijeme, da im ponudi ono što ih privlači, ono što najviše vole.

U svojoj poruci rekla je sve, a u što su se uvjerili u nedjelju 6. siječnja brojni gledatelji doma kulture u Svetoj Mariji.

Čuli smo 20 glazbenih talenata, uzrasta od 4. do 14. godine, koji uz to  pokazali svoja manekenska umijeća, a njima su se priključilo još troje malaca kojima pjesma nije  baš ‘legla’.

Prošli su oni ispred svojih roditelja, baka djedova, rođaka, braće, sestara, svojih sumještana i najposlije ispred stručnog i pravednog žirija u kojem su bile: Marijeta Pavlic, Suzana Karloci Kvakan i Paula Kedmenec.
Moramo priznati da su imale zahtjevnu zadaću izbora najboljih. A birala se najfrizura. Nju je nosila Lana Kranjec, najmanekenom je proglašen Krsi Mustač, najsimpatičniji natjecatelj je bio Josip Grivec.

U pjevanju je najbolja bila Ana Strbad. Drugo mjesto je pripalo Rei Mustač, a treće duetu Lea Komorski i Pavla Igrec. Najprestižniju nagradu-zlatni mikrofon za sveukupni dojam osvojila je 6-godišnja Tia Levačić. Njoj je nagradu uručila prošlogodišnja pobjednica Sara Igrec.
Svaki od sudionika bio je nagrađen nagradama organizatora koje im je predala Gordana Hunjadi, predsjednica društva, koja je riječima zahvale odala priznanje natjecateljima i svima onima koji su bili uz njih i ‘disali’ s njima.

Dodajmo kako su priredbu rutinirano vodile Leonarda Gašparić, Lea Hunjadi i Eva Gracia Jakupek.
https://d35nxk5xx1d0px.cloudfront.net/repository/images/b/7/0/e/b70e281188d6e48070dad179bef4b81c.jpg?v=19

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije