STRADAO U DRAŠKOVCU

POMOZIMO MU Hrabri pas Gal mora na operaciju, a troškovi su previsoki za njegovog spasitelja

Gal ima slomljenu zdjelicu i nogu. Čovjek koji ga je našao ga želi i udomiti, ali su troškovi operacije za njega previsoki

Aleksandra Hampamer, voditeljica čakovečkoj azila Prijatelji objavila je na Facebooku potresnu priču o Galu, psu koji je stradao u Draškovcu.

– 15:51, poziv. U jarku kod groblja u Draškovcu leži pas kojeg je udario auto i to od jutra i ne miče se. Dižemo sve službe na noge i kreće se po psa. No po dolasku tamo psa nema, pretražujemo sve naokolo, odlazimo po dojavljivača da pokaže točnu lokaciju, no psa nema – počinje priču.

Prije njih, pojavio se Mario, čovjek koji je psa vidio u jarku tek neposredno prije dolaska ekipe Azila. Pokupio ga je i odveo veterinaru, a zatim nazvao Aleksandru Hampamer i javio da je pokupio Gala.

– Gal ima slomljenu zdjelicu i nogu. Trenutno ga stabiliziraju jer je cijeli dan proveo ležući na snijegu u bolovima. U ponedjeljak bi trebao na operaciju. Njegov spasitelj Mario želi ga i udomiti, ali su troškovi operacije za njega previsoki. Molio nas je za pomoć, mi molimo vas – kaže Aleksandra.

Svaka kuna pomaže, a svoju donaciju možete uplatiti na IBAN HR3323400091116025375, ZEU Prijatelji životinja i prirode Čakovec, svrha uplate: donacija za Gala, model 02 i poziv na broj 888.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije