SVETI MARTIN NA MURI

ROĐENO 18 BEBA Roditeljima uručeni novčani bonovi u iznosu od tisuću kuna

Općinski čelnici su naglasili kako uvijek i u svako vrijeme su kao dužnosnici spremni pomoći i podržati sva nastojanja u činjenju dobra i roditelja i djece

Načelnik Općine Sveti Martin na Muri profesor Dražen Crnčec, upriličio je prijam za djecu rođenu u 2018. godini, odnosno njihove roditelje.

Crnčec je roditeljima čestitao na tome što su stvorili nove živote, što ih odgajaju i brinu za njih, kako bi jednog dana bili stvaratelji i nositelji razvoja vlastite sredine. A kako bi im to i općina, sada na početku, većini prvog roditeljskog života, pomogla, načelnik je u ime općine svakom roditelju uručio novčani bon na iznos od 1000 kuna.

Djeci i roditeljima čestitali su i poželjeli sve dobro u njihovim životma, te prvo, u novoj godini, predsjednica Općinskog vijeća profesorica Petra Novinščak i zamjenik općinskog načelnika Martin Srša.

Svo troje su naglasili kako uvijek i u svako vrijeme su kao dužnosnici spremni pomoći i podržati sva nastojanja u činjenju dobra i roditelja i djece. Stela Novinić, Luka Horvat, Ivan Stojko, Tin Trstenjak, Petar Tomšić, Matija Tkalčić, Rita Grubić, Jan Perčić, Petar Kocijan, Kiara Sakač, Lucas Kutnjak, Lori Koprivec, Ena Brezovački, Sara Novak, Zara Vinko, Tara Kralj, Karlo Leskovec i Fran Žganec, osamnaestero je djece rođene 2018. godine u Općini Sveti Martin na Muri. Čestitamo i mi!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije