'Sretan Božić, dobri ljudi'

FOTO Adventsko-božićni koncert u Maloj Subotici razgalio dušu i srca brojne publike

U nešto više od sat vremena božićnog ugođaja prezentiran je trud uložen u brojne sate vježbanja te umijeće mladih i onih starijih izvođača

U župnoj crkvi Rođenja Blažene Djevice Marije Mala Subotica, gdje se večeras, 23. prosinca tražilo mjesto više, održan je tradicionalni Adventsko-božićni koncert ‘Sretan Božić, dobri ljudi’ u organizaciji Kulturno umjetničke udruge Zvon župne zajednice Mala Subotica.

>> Adventsko-božićni koncert “Sretan Božić, dobri ljudi” u organizaciji KUU “Zvon” župne zajednice Mala Subotica

Na samom je početku koncerta pozdravio i dobrodošlicu zaželio župnik Đuro Vukalović, dok su božićne pjesme pripremili dirigent Valentino Škvorc, voditelj zbora Tino Jelenić i voditeljica dječjeg folklornog zbora Marija Jelenić.

U nešto više od sat vremena božićnog ugođaja prezentiran je trud uložen u brojne sate vježbanja te umijeće mladih i onih starijih izvođača. Brojnim su se žiteljima predstavili članovi tamburaškog orkestra Zvon, zbora župne zajednice, mladih tamburaša početnika kao i folkloraša Zvona, malog zbora, a nastupili su i solisti Tino Jelenić i Danijel Škvorc.

– Za ovaj Božićni koncert, koji traje nešto više od jednog sata, pripremamo se cijelu jesen, a u programu sudjeluju svi od onih najmanjih pa do najvećih izvođača. Zajednički je cilj prenijeti božićni duh svim posjetiteljima, stoga se svi uživimo u svoje uloge, jer tek kad svaki svirač uživa u onome što radi tek onda glazba zaživi i dopre do samog slušatelja.

Zadovoljni smo reakcijama publike, a nadam se da nakon programa svi posjetitelji kući idu zadovoljni i nose blagdanski duh u svoj dom – rekao je načelnik Općine Mala Subotica i voditelj Zvonovih tamburaša Valentino Škvorc. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije