PROMOCIJA U ZAGREBU

BRIGA O PSIMA Pomozite azilu Prijatelji Čakovec kupnjom novog kalendara

Rad Azila je svojim dolaskom podržala i poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović. Kalendar možete nabaviti u Azilu

Kraj izuzetno dinamične godine obilježilo je Sklonište za životinje Prijatelji iz Čakovca, kalendarom za sljedeću godinu te njegovim predstavljanjem u Zagrebu.

Tamo je za sve okupljene priređen domjenak s fotografiranjem, u režiji Viktora Drage i Tomislava Valenta. Svi gosti, suradnici i posjetitelji domjenka postali su modeli te im je na taj način tim Prijatelja izrazio svoju zahvalnost na pomoći u projektu udomljavanja i obnove skloništa.

Čarolija je više nego dojmljiva, set po uzoru na filmske, a blagdanski ugođaj u društvu, naravno, pasa štićenika skloništa. U danima koji slijede briga o psima, štićenicima skloništa, neće biti manja, pa Aleksandra Hampamer neće moći odmoriti od svojih svakodnevnih obaveza.

Svima koji žele posjetiti sklonište te volontirati u aktivnostima vezanim za brigu o psima unaprijed zahvaljuju. Greta Gardner, profesorica povijesti i model, također Čakovčanka, svjesna problema skloništa također se uključila u rad na promociji projekta.

Ovo druženje s dobrim povodom svojim je dolaskom počastila i poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja cijeni i prati rad svih volontera, njihove napore te podržava udomljavanje pasa, na koje se odlučila i sama sa svojom obitelji.

Svatko od nas, odvajanjem trenutka svog vremena, pažnje i energije, može doprinijeti čaroliji i učiniti svijet boljim mjestom, na svim razinama. Kalendar možete nabaviti u Skloništu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije