MOTO MRAZOVI OKUPIRALI ČAKOVEC

FOTO Djedice na motorima u Galeriji Sjever darivali Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec

Nakon druženja u centru, moto mrazovi su u Galeriji Sjever uz direktoricu Maju Đurkin Međimurec predali poklon Dragici Benčik, ravnateljici Centra za odgoj i obrazovanje

Posljednje adventske subote u centru grada Čakovca bilo je već od jutra vrlo živo. Nakon podjele tisuću hot-dogova, 40-ak moto mrazova iz Varaždinske i Međimurske županije stiglo je do gradske ‘vure’ i dobro podgrijalo atmosferu.

>> Moto mrazovi okupirali Čakovec

Nakon druženja u samom centru, moto mrazovi nastavili su svoj put prema Galeriji Sjever gdje su ih dočekale direktorica Galerije Sjever, Maja Đurkin Međimurec i Dragica Benčik, ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje.

Na inicijativu Turističke zajednice Grada Čakovca i uz ogromnu podršku Galerije Sjever, ravnateljici Centra za odgoj i obrazovanje direktorica Galerije Sjever Maja Đurkin Međimurec zajedno s moto mrazovima uručila je vrijedan poklon.

– Cilj ove akcije je poboljšanje kvalitete rada Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, rekla nam je Boška Ban Vlahek, pomoćnica direktora Turističkog ureda grada Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije