MAŠTOVITA I POUČNA

FOTO U Čakovcu predstavljena slikovnica ‘3… 2… 1… Božić!!!’ autorice Kristine Štebih

Slikovnicu su istoimenom predstavom predstavili Andro Damiš i Matko Buvač, a sve je popraćeno s puno pozitivnih emocija i veselog dječjeg smijeha

Živahno je bilo večeras na Dječjem odjelu Knjižnice Nikola Zrinski Čakovec, gdje je predstavljena slikovnica pod imenom ‘3… 2…1… Božić!!!’, djelo nastalo sinergijom međimurskih kreativki, autorice Kristine Štebih te ilustratorice Lane Hohnjec.

>> U Čakovcu predstavljena slikovnica “3… 2… 1… Božić!!!” autorice Kristine Štebih

– Ideja za slikovnicu nastala je iz istoimene predstave za djecu koju već duže vrijeme izvodi Kontrast Teatar. Sudeći po reakcijama, publika je priču vrlo dobro prihvatila, stoga nam se upravo ‘3… 2…1… Božić’ činila kao savršena prilika da je pretočimo u slikovnicu – na samom je početku kazala autorica teksta.

Slikovnicu o dvojici veselih astronauta koji na Badnju večer imaju poseban zadatak pomaganja Djedu Božićnjaku, uz autorice je predstavio i profesor Ivan Pranjić. Maštovitu i poučnu priču koja se proteže slikovnicom, istoimenom su predstavom upriličili članovi ‘Kontrast Teatra’ Andro Damiš te Matko Buvač, koji je osmislio naziv priče.

Događaj je popraćen brdom pozitivnih emocija i veselog dječjeg smijeha, stoga zavirite u našu fotogaleriju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije