odličan koncert

Nabavite ulaznice za Meritas u Gradskoj kavani Čakovec

Samozatajne i izbirljive u načinima pojavljivanja, njihov koncert još jasnije naglašavaju snagu koja se krije u njihovim kompozicijama

Anito Valo i Meri Jaman, glazbenice i autorice, idejne su začetnice benda Meritas, a u subotu, 15. prosinca dolaze u Gradsku kavanu Čakovec. Već preko 20 godina djeluje kao autorski pop sastav, a iza sebe imaju nekoliko nominacija za glazbene nagrade te su dobitnice nacionalne diskografske nagrade Porin koja potvrđuje umijeća za njihov autorski rad.

Samozatajne i izbirljive u načinima pojavljivanja, njihov koncert još jasnije naglašavaju snagu koja se krije u njihovim kompozicijama. Njihov svojstveni sraz melankolije u uzbudljivom izdanju s glazbenicima kojima koncertno djeluju kao Meritas, a to su Ivan Božanić (akustična gitara), Mladen Munivrana (bas gitara), Igor Pleić (bubanj), Zdeslav Klarić (električni piano).

Ulaz je 40kn, a početak koncerta najavljen je za 21 sat, stoga požurite da ne ostanete bez rezervacije stola. Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 10.12.u Gradskoj kavani Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije