BLAGDANSKA PONUDA

FOTO Blagdanski sajam ‘MESAP Advent’ otvoren veselom priredbom ‘Mini Božić’

U poslijepodnevnim satima čeka vas nastup TS Kumovi uz posebnu ponudu božićnih XXL kobasica i kuhanog vina

Posljednjeg mjeseca kalendarske godine, MESAP Nedelišće se već tradicionalno posvećuje najveselijem i najšarenijem sajmu – Adventskom sajmu ‘Mesap Advent’, koji je službeno otvoren u subotu, 8. prosinca u 10 sati.

Nakon velikog broja organiziranih sajmova tijekom godine, 8. po redu blagdanski sajam ‘Mesap Advent’ veliki je finale cjelogodišnjih događanja u sajamskoj dvorani. U naredna dva dana predstavit će se 60-ak izlagača s tradicionalnim proizvodima blagdanskog štiha, rukotvorinama, božićnim ukrasima, nakitom, suvenirima, domaćom i zdravom hranom te raznolikim izborom poklona kojima možete razveseliti najdraže za predstojeće blagdane.

>> Otvoren blagdanski sajam ‘MESAP Advent’

Sajam je svečano otvoren uz blagdansku priredbu ‘Mini Božić’ koju su pripremili dječji vrtići i plesne skupine s područja Međimurske županije. Na samom početku brojnim se posjetiteljima prigodnim riječima obratio direktor sajma Vitomir Kirić, koji je uz čestitke za nadolazeće blagdane zahvalio svim izvođačima na pripremi bogatog programa.

Posjetitelje će ovog vikenda kulturno-umjetničkim i zabavnim programom voditi Miljenko Ovčar, a danas su svjetla sajamske pozornice osvojile vrtićke skupine Srčeka, Sovice, Ftičeki, Kapljice, Jabučice i Kifleki iz Dječjeg vrtića Zvončić Nedelišće, kao i članice Plesnog studia Korak te Cheerleadersice Livi iz Čakovca. U poslijepodnevnim satima organiziran je nastup Tamburaškog sastava Kumovi uz posebnu ponudu božićnih XXL kobasica i kuhanog vina.

Sutrašnji je dan, 9. prosinac, rezerviran za božićni koncert ‘Božiću s ljubavlju’, gdje će nastupiti međimurski izvođači Mirko Švenda Žiga, Marija Jambrošić, Nenad Kumrić Charlie, Josip Sanjković Mitrica, Damir Rodiger i Martina Jakšić Rodiger, Goran i Andrea Šafarić, Henrik Šimunković, Hrvoje i Srećko Krištofić, Gabrijela Hrženjak, Jerko Fabić i Mirjana Hudin.

Sajam je, uz besplatan ulaz, oba dana otvoren od 10 do 18 sati. Svi ljudi dobre volje tijekom sajma svojim donacijama mogu pomoći djelovanju Međimurske zaklade solidarnosti ‘Katruža’, posebno na koncertu ‘Božiću s ljubavlju’ koji će započeti u 15 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije