DAJTE SVOJ GLAS

ANKETA Profesor tukao učenike, tvrdi da njega nitko ne štiti: Što mislite o njegovom postupku?

Incident iz Tehničke škole Čakovec podigao je pravu buru. U našoj anketi izrazite svoj stav - podržavate li njegov postupak ili ne?

Profesor u srednjoj Tehničkoj školi u Čakovcu istukao je dvojicu učenika nakon što su radili nered u razredu, gađali ga kredom…

>>> INCIDENT U ŠKOLI Profesor Tehničke škole Čakovec fizički nasrnuo na dva učenika?
>>> PROFESOR NAPAO UČENIKE Ravnatelj: ‘Bio je isprovociran, gađali su ga kredom!’
>>> VIDEO O incidentu u Tehničkoj školi Čakovec progovorio profesor Franjo Dragičević

Profesor Franjo Dragičević kojemu je još godina dana do mirovine za RTL je rekao da je od jeseni taj razred, inače poznat u cijeloj školi kao problematičan, pokušavao smiriti razgovorom i drugim pedagoškim metodama, ali taj je put nakon što je gađan kredom – izgubio kontrolu.

Što mislite o postupku profesora Tehničke škole Čakovec koji je nasrnuo na učenike jer su ga gađali kredom?

Vidi rezultate

 

– Ja sam odreagirao na način, kad sam ustanovio koji je učenik to napravio,
da sam ga gurnuo nogom, da ne kažem, nisam ga ozlijedio. Onda sam ga u kabinetu, nisam ga mlatio, ali sam gurnuo, isto tako drugog učenika. On je pljunuo na stol učenika, pa sam prema obojici primijenio isti tretman, rekao je za RTL profesor Dragičević.

Učenici pak tvrde da je imao i prije svoje “specifične metode”. 

– Profesor je znao lomiti trokute, vikati, vrijeđati učenike, bilo je svašta, prijetnje, prijetio je da će zvati policiju, svašta, rekao je jedan od učenika s kojim je razgovarao RTL. 

– Ja sam to napravio i da bi morao opet bi napravio, sram me da sam morao… Mene ne štiti sustav, mene ne štiti uprava škole, ravnatelji su ok, ali sustav nastavnike ne štiti, tvrdi Dragičević. U slučaj se uključila i policija te Ministarstvo obrazovanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije