STAND UP

VEČER SMIJEHA U Casa Latina Clubu će vas nasmijati Saša Turković i Vanja Perić

Savršen izlazak za sve koji trebaju kratki 'timeout'

U petak, 30. studenog u suradnji s Lajnap comedy i našim ‘prvakom’ stand up discipline Vlatkom Štamparom, Casa Latina Club priprema novu večer smijeha. U goste im stiže Saša Turković s nastupom ‘Preživjeti u obitelji’.

– Na pozornici stasom i glasom ozbiljan k’o predsjednički kandidat, a teze koje iznosi smiješne su kao hrvatske penzije. Što ga s obzirom na godine stvarno pogađa. Fore su mu kao i njegovo slobodno vrijeme, kratke i britke, bez psovki i vulgarnosti, jer mora paziti što priča pred djecom. No zato će svoje najzločestije ideje upakirati u celofan pristojnosti i staviti mašnicu sarkazma da nećete ni znati kako odjednom umirete od smijeha. Nastupa isključivo u košulji i odijelu nakon što su ga dečki iz LAJNAP-a zamolili da više ne dolazi u togi – piše u najavi.

Sašin prvi one man show posvećen je isključivo obiteljskom životu i preživljavanju istog. Fore stvarane tijekom 44 godine Sašina života te ispolirane brojnim nastupima k’o obiteljska srebrnina nakupile su se poput režija i nastala je predstava ‘Preživjeti u obitelji’.

Prvim samostalnim showom Saša će vam na pladnju poslužiti iskustvo žongliranja suživota s troje djece, brižnom suprugom, kamatnim stopama, komunalijama i poslom u čemu ćete se sigurno prepoznati. U više od 80 minuta smijeha Saša će s vama podijeliti sve aspekte obiteljske svakodnevice te vas savjetovati kako kao otac, suprug i muškarac na kraju dana zaspati sa smiješkom na licu. To je savršen izlazak za sve koji trebaju kratki “tajmout” od svojih najbližih i kozmološkog fenomena zvanog život. 

Bonus večeri, kako najavljuju, je Vanja Perić, dečko iz Sesveta.

– Njemu je potez Dubec – Savski Most ekskurzija. Zna HŽ-ov vozni red bolje nego HŽ-ovci. Nastupa već 2 godine po cijeloj Hrvatskoj i prihvaća sve nemoralne ponude. Od vaših mama pogotovo. Strojar po struci, kreativac po muci. Kad ima loš dan voli upalit Batman crtić, da se malo bolje osjeća nego Robin – stoji u najavi.

Kao i uvijek do sad, karte se prodaju na šanku Casa Latina Cluba. Cijena ulaznica je 50 kuna. Vrata otvaraju u 20 sati, rezervacija mjesta nema.

– Dobrobrodošli na novo stand up druženje! – poziv je iz Casa Latina Cluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije