SVETI Martin na Muri

Djelatnice ureda TZ Sveti Martin na Muri izradile adventski vijenac i jaslice

U tijeku su i radovi na postavljanju ‘betlehemskih jaslica’ povijesno kršćanskog istinskog mjesta u kojima se rodio Isus Krist, osoba kojoj se u spomen i slavu događaju svi ovi radosni trenutci

Najturističkija hrvatska kontinentalna općina Sveti Martin na Muri u znaku je nadolazećeg Adventa ili Došašća Božića kao najuzvišenijeg dana, pak je stoga središte, točnije, Trg svetog Martina dobio glavna blagdanska obilježja.

Djelatnice Ureda TZ i komunalni radnici složili su veleban i lijep Adventski vijenac, kojeg turisti već sada s radošću i zanimanjem razgledavaju. U tijeku su i radovi na postavljanju ‘betlehemskih jaslica’ povijesno kršćanskog istinskog mjesta u kojima se rodio Isus Krist, osoba kojoj se u spomen i slavu događaju svi ovi radosni trenutci.

I zaposlenice i suradnice Općinske uprave, predvođene Vlatkom Županec, pogledale su lijep prizor pred zgradom općine i pošte i ponosno rekle kako Sveti Martin na Muri i ovim činom govori o sadašnjosti i prošlosti svoje povijesti, kršćanske, časne, slavne i poštene.

Našim dragim čitateljima šalju pozdrave i pozivaju na razgledavanje Adventa u Svetom Martinu na Muri, već i sada, premda on službeno započinje u nedjelju 2. prosinca i traje u sve dane do Božića 25. prosinca. Po željama svih koji dođu i dulje! 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije