13' VINOcom U ZAGREBU

Međimurski vinari predstavit će se na VINOcomu, međunarodnom festivalu vina i kulinarstva

Izuzetnu vinsku klasu Međimurja moći će se doživjeti na radionici vrsnog sommeliera Siniše Lasana, a u oba festivalska dana moći će se kušati vina međimurskih vinara

Na svim vinskim kalendarima za 2018. godinu još su lani zaokruženi 23. i 24 studeni. Ove godine ide trinaesto izdanje Zagreb VINOcoma, međunarodnog festivala vina i kulinarstva. Ulazak u elitne dvorane Hotela Esplanade priželjkuju tisuće vinarija i proizvođača hrane, a kako su prostor i vrijeme limitirani, tu će privilegiju ostvariti samo doista najbolji iz zemlje i cijeloga svijeta.

Već dvanaest godina na VINOcomu prilike za “osvajanje zemlje i svijeta” traže i međimurski vinari. Izuzetnu vinsku klasu Međimurja moći će se doživjeti na radionici vrsnog hrvatskog sommeliera Siniše Lasana, dok u oba festivalska dana u Smaragdnoj dvorani možete kušati vina Štampar, u dvorani Paris vina Horvat, Kocijan, Kojter i vina Borisa Novaka. U dvorani Cuba-Zinfandel ne zaobilaze se stolovi vinarija Cmrečnjak, Jakopić, DvanajščakKozol, Lovrec, a po prvi puta predstavljaju se i vina Tomšić.

Festival nudi samopromociju, posredno značajno promovira regiju iz koje se dolazi, širi kulturu čaše i stola te stvara čvršće veze između proizvođača, trgovca i onog najvažnijeg – kupca. Festival je otvoren od 11 do 18 sati. Ne propuštajte!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije