nakon nastupa u 'zvijezdama'

VIDEO Hrvoje Krištofić iz Čakovca: ‘Jedva čekam surađivati s Petrom Grašom’

Međimurec je nastupio s pjesmom Atomskog skloništa 'Za ljubav treba imat dušu', a mentor će mu biti Petar Grašo

Među mnoštvom prijavljenih natjecatelja RTL-ovog glazbenog showa ‘Zvijezde’, nastupom u trećoj epizodi gledatelje je iznenadio Međimurec, frontmen poznatog čakovečkog benda ‘Genova’ 27-godišnji Hrvoje Krištofić iz Čakovca. Nastupio je pjesmom Atomskog skloništa ‘Za ljubav treba imat dušu’, mentor će mu biti eminentni glazbenik Petar Grašo, a što nam je rekao o svom nastupu pročitajte u nastavku.

Već sedam godina nastupaš kao vokal u svom bendu, stoga pretpostavljamo da je to razlog profesionalno odrađenog nastupa. Što te potaknulo da se prijaviš na ‘Zvijezde’?

– Dobio sam poziv O.H.T. produkcijske kuće, koja mi je ponudila sudjelovanje u emisiji. Pošto nisam ‘fan’ bilo kakvog natjecanja u glazbi, trebalo mi je dosta vremena za donošenje odluke. Sa svojim bendom ‘Genova’ radim na drugom albumu, cijela situacija činila mi se marketinški zanimljiva. Tako da sam uz malo nagovaranja ipak odlučio prihvatiti poziv. Zvijezde su veliki produkcijski pogon, tako da je lijepo sudjelovati u ovakvom showu. Može se puno toga naučiti i steći dobra poznanstva za budućnost.

Nastupio si s pjesmom Atomskog skloništa ‘Za ljubav treba imat dušu’. Ima li ta pjesma posebno značenje za tebe i kome si posvetio svoj nastup?

– Svaki kandidat prije audicije mora poslati 10-ak pjesama iz svog repertoara. Od kojih produkcijski tim Zvijezda odabere jednu koji ti onda pjevaš. Tako da mi pjesma nema neko posebno značenje, ali je volim. Ipak su to Atomci! Svaki nastup i svaka moja napisana pjesme govori o nekom dijelu mog života, stoga je svaki moj nastup posvećen cijeloj mojoj obitelji.

Bit ćeš pod mentorskim krilom vladara glazbenih ljestvica i jednog od najpopularnijih pjevača na nacionalnoj razini. Jesi li zadovoljan vodstvom Petra Graše?

– Apsolutno sam zadovoljan mentorom. Grašo je na prvom mjestu čovjek – pristupačan, smiren, zrači pozitivom i naravno, vrhunski je glazbenik. Uvijek je odlično iskustvo surađivati s takvim ljudima.

Tko ti je najveća podrška i koja su tvoja očekivanja od glazbenog showa ‘Zvijezde’?

Najveća podrška su zasigurno obitelj i djevojka. Najiskrenije, od sudjelovanja u ‘Zvijezdama’ očekujem da se otvore još pokoja vrata mom bendu i našim pjesmama do šire publike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije