Elle Style Awards

PRESTIŽNA NAGRADA Ksenija Vrbanić iz Čakovca proglašena najboljom dizajnericom u Hrvatskoj!

- Priznanje od struke je najveća nagrada i osjećaj je doista lijep. Do sada sam u svojoj 34-godišnjoj karijeri dobivala najviša priznanja iz segmenta businessa, a ovo je moje drugo za dizajnerski rad - rekla nam je Ksenija Vrbanić

– Više od 30 godina bogate karijere u svijetu modnog dizajna, neupitan talent, kreativna energija i neumorna predanost radu Ksenije Vrbanić prepoznala je jednako domaća, kao i svjetska publika, a komade s XD potpisom možete pronaći u svim kutcima svijeta. Stoga razloge za ovu nagradu i nije potrebno objašnjavati – stoji u objavi na službenoj Elle Croatia stranici.

Ovogodišnje slavlje mode i stila Elle Style Awards powered by Mastercard održano je u utorak, 23. listopada uz tradicionalnu dodjelu prestižnih nagrada. Ove su godine nagrade dodijeljene u deset kategorija, a jedna je pripala i poznatoj čakovečkoj dizajnerici Kseniji Vrbanić. Osnivačici jednog od najdugovječnijih hrvatskih brendova Xenia Design, dodijeljena je nagrada u kategoriji za najboljeg dizajnera godine. 

Zaista je čast biti dobitnik ovako prestižne nagrade na modnoj sceni. Kakav je osjećaj biti dizajnerica godine?

– Priznanje od struke je najveća nagrada i osjećaj je doista lijep. Do sada sam u svojoj 34-godišnjoj karijeri dobivala najviša priznanja iz segmenta businessa, a ovo je moje drugo za dizajnerski rad. Prije svega sam dizajner, a silom prilika manager. No to nije samo moja nagrada, već je to priznanje za cijeli XD team. Mi smo vrlo povezani i sve dobro i loše dijelimo zajednički. Neprocjenjivo je kada imaš suradnike na koje se možeš osloniti i koji su spremni za svaki novi izazov koji nam se dogodi ili padne meni na pamet.

Što ovakvo priznanje na nacionalnoj razini znači za Vas i Vaš rad i jeste li slutili da će ova ekskluzivna večer imati takve rezultate?

– Nisam očekivala nikakvu nagradu jer nakon toliko godina rada i ostvarenih postignuća na internacionalnoj sceni, nije mi to bilo ni bitno. I kada su me obavijestili o dodjeli bilo mi je to sasvim normalno. No nakon cijele ceremonije u Hotelu Esplanade i primljenih čestitki sa svih strana, osjetila sam da je to ipak jako bitno. Donijelo mi je neki novi poticaj za razvoj novih ideja koje će zasigurno doprinijeti našem budućem razvoju.

Koji su sljedeći koraci i planovi za budućnost?

– U skladu s uobičajenim XD ritmom i dalje nastavljamo rad na proširenju novih internacionalnih tržišta. To je naš najjači fokus. Očekuje nas završetak izgradnje novih poslovnih prostora koji su nam potrebni za poboljšanje poslovnih procesa i uvjeta rada. Iako imamo iznadprosječne uvjete rada, moj cilj je da to bude još bolje. Samo tako možemo očekivati i takve rezultate. Veselim se novim izazovima i njihovim rješenjima! – poručuje Ksenija Vrbanić. Čestitamo! 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije