KROZ OKO KAMERE

Šesta samostalna izložba Miroslave Novak

Vješto oko Pribislavčanke Miroslave Novak u njezin je 'fotić' smjestilo mnoštvo novih fotografija koje će ovoga puta biti izložene u Svetom Martinu na Muri

Otvorenje će se održati 5. listopada u 18 sati ispred kongresne dvorane Hotela Spa Golfer. Miroslava Novak je vjeroučiteljica koja već dugi niz godina predaje u OŠ Vladimira Nazora u Pribislavcu. Osim što fotografira, ona je i vrijedna humanitarka. Volontira u Gradskom društvu Crvenog križa Čakovec i Interventnom timu Međimurske županije.

Svoju ljubav prema fotografiji otkrila je slučajno u školi preuzevši izbornu nastavu fotografije. Svojim fotografijama oduševljava cijelo Međimurje. Pobijedila je u fotografskom natječaju ‘Moji doli i bregi’ u organizaciji LAG-a.

Njezine fotografije krase međimurski motivi, a one vrlo vješto dočaravaju doživljaj Međimurja. Na izložbi će biti prisutna Zrinska garda Čakovec koja krasi Miroslavine fotografije. Ovo će biti njezina 6. samostalna izložba.

– Dođite i pogledajte koje je međimurske ljepote primijetilo vješto fotografsko Miroslavino oko – stoji u pozivu za izložbu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije