OKUPLJANJE VRŠNJAKA

Tradicija se nastavlja: U Goričanu se okupili 80-godišnjaci

Za dobro raspoloženje brinula je Limena glazba Goričan koja poznatim koračnicama dopratila slavljenike od crkve do prostora dvorane "Dobri pastir" a slavljenici su nakon ručka i zaplesali uz taktove njene svirke

U Goričanu se i dalje  njeguje običaj da se okupe vršnjaci jubilarci, a za to se uvijek  pobrinu članice Caritasa Betanija župe sv. Leonarda. Ove nedjelje, 23. rujna voditeljica Caritasa Terezija Vidović i njezine marljive kolegice okupile su sumještane koji su ove godine proslavili 80. rođendan, generaciju rođenu 1938. godine.

Slavlje je počelo svetom misom zahvalnicom koju je predvodio župnik Josip Drvoderić, nastavljeno je zajedničkim ručkom, a na kraju slavljeničkom tortom i plesom. Za dobro raspoloženje brinula je Limena glazba Goričan koja poznatim koračnicama dopratila slavljenike od crkve do prostora dvorane “Dobri pastir” a slavljenici su nakon ručka i zaplesali uz taktove njene svirke.

Na svečanosti se okupilo osam Goričanaca koji su se prisjetili detalja iz mladosti i školskih klupa, a koji su danas povijest.  Životni i radni vijek vodio ih od Goričana do Zagreba, Slovenije, Austrije i Njemačke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije