U ČAKOVEČKOJ BOLNICI

35 teta i stričeka pričalica nastavlja s čitanjem priča za laku noć bolesnoj djeci

Nakon ljetne pauze, tete i stričeki kreću i dalje nesebično poklanjati svoje vrijeme i vještine čitanja priča u jesenskom ciklusu

U Županijskoj bolnici Čakovec, na Odjelu pedijatrije je 24. rujna u 19:15 sati krenuo novi ciklus volonterskog programa ‘Tete i stričeki pričalice’, čitanje priča za laku noć hospitaliziranoj djeci.

35 postojećih teta i stričeka pričalica nastavilo je volontirati nakon prvog ciklusa ovog programa koji je trajao od travnja do srpnja 2018. godine.

Nakon ljetne pauze, tete i stričeki kreću i dalje nesebično poklanjati svoje vrijeme i vještine čitanja/pričanja priča u jesenskom ciklusu koji će trajati od rujna do prosinca 2018. godine.

Nakon prvog pričanja u ponedjeljak, tete i stričeki pričalice javili su se s dojmovima: – Vrijeme nam je brzo prošlo, bilo je super i željno iščekujem sljedeće avanture, rekao je jedan striček pričalice, dok je jedna teta pričalica dodala: – Crtali smo, smijali se, radili avione i uživali. Večer puna smijeha i dobrog raspoloženja. Drago mi je kad su mali bolesnici zapravo tako vedri i veseli.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije