POZNATI KOMIČAR

Nastupom karijere Međimurec Vlatko Štampar dva sata nasmijavao prepuni Lisinski

Vlatku su tako jučer bili na tapeti muško-ženski odnosi, Međimurci ali i Vlatkov život svakodnevica, njegova visina, njegovo djetinjstvo i obitelj kao i ostale aktualnosti koje je uklopio u odmjereno začinjene tabu fore

Nastup karijere komičara Vlatka Štampara ove subote okupio je mnoge ljubitelje humora na žestokoj stand up večeri koju je obilježilo više od dva sata neprekidnog smijeha u rasprodanom Lisinskom.

Showom “Fala kaj ste došli” Vlatko je obilježio 10 godina karijere prisjećajući se najboljih fora iz popularnih stand up nastupa “Bratec je trd”, “Odraslost” i “Štamparska greška” u kombinaciji s novim materijalom, na oduševljenje publike.

Dugoočekivani ultimativni best of karijere sažet kao 2 sata najboljih, probranih, žestokih, necenzuriranih fora bio je razlog zašto se Lisinski jučer tresao od smijeha. Vlatku su tako jučer bili na tapeti muško-ženski odnosi, Međimurci ali i Vlatkov život svakodnevica, njegova visina, njegovo djetinjstvo i obitelj kao i ostale aktualnosti koje je uklopio u odmjereno začinjene tabu fore.

Mnogi se pitaju u čemu je tajna rasprodanih nastupa na kojima se uvijek traži karta više – Vlatko tvrdi –  u publici. I dodaje: “Imam tu sreću da je publika prihvatila moj tip i stil humora. Ne moram glumiti, izmišljati forsirati i biti netko tko nisam”. Sretni što je Vlatko baš takav kakav je, među okupljenima već su se čuli komentari o novim Vlatkovim nastupima koje ne smiju propustiti.

Za one koji su propustili ovaj nastup, kao i one koji su željni još njegovih fora, Vlatko u sklopu LAJNAP Comedy nastupa ponovno u Lisinskom na humanitarnoj stand up večeri Rotary cluba Zagreb Metropolitan, “Najbolji za najbolje”, 18. studenog 2018. Na pitanje koji su mu planovi za drugih 10 godina, Vlatko u svom stilu odgovora: “Plan za dalje je pisati nove fore i ostati smiješan. To je ono što me najviše brine.” S obzirom na smijeh koji se orio prepunim Lisinskim, čini se, za Vlatka nema razloga za brigu. Samo onu – najaviti sljedeći Lisinski.

Više informacija o Vlatku Štamparu pronađite na: www.vlatkostampar.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije