GRAĐEVINKSA ZONA

Zbog radova zatvoren prolaz, do 2020. nema manifestacija u Starom gradu i jezeru

Također neće više biti moguće održavanje manifestacija u području unutar kolnice (prolaza), parternom dijelu između fortifikacije i palače, u jezeru uz vanjski dio fortifikacije i parkirališnom dijelu

Muzej Međimurja obavještava građane da je prolaz od Starog grada prema centru grada zatvoren radi radova na obnovi fortifikacije Staroga grada.

– U tijeku je kompletna obnova i revitalizacija vanjskog dijela Starog grada te se radi o zahvatu kakav se nije u takvom obimu dogodio niti se neće ponavljati u idućih 150 godina te ovim putem molimo sugrađane i posjetitelje za razumijevanje i podršku. Također neće više biti moguće održavanje manifestacija u području unutar kolnice (prolaza), parternom dijelu između fortifikacije i palače, u jezeru uz vanjski dio fortifikacije i parkirališnom dijelu do daljnjega (minimalno do 2020. godine). Čitavo nabrojeno područje je trenutno građevinska zona i molimo vas da buduće manifestacije planirate na drugim područjima grada. Zahvaljujemo na razumijevanju! – poručuju iz Muzeja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije