DANI OPĆINE

FOTO Pribislavcem se širio miris kotlovine Grofa Feštetića

Ma, kotlovine za prste polizati!

U subotu, 1. rujna Nogometni klub ‘Polet’ Pribislavec održao je tradicionalno, već jubilarno, peto po redu natjecanje u pripremanju kotlovine Grofa Feštetića kao događaj koji će zatvoriti ovogodišnje Dane Općine Pribislavec. Natjecanje se ove godine održalo na prostoru iza Društvenog doma u Pribislavcu.

S početkom u 14 sati mještani su se okupili oko 12 kotlovina, gdje su počeli pripremati jelo za natjecanje. Organizatori su pribavili sav potreban materijal za kotlovinu, a potrebni su sastojci paprika, paradajz, luk, krumpir, ulje te svinjetina, piletina i kobasice. Kuhanje svih slasnih kotlovina nadgledao je stručni žiri i kuhari koji su ekipe tijekom natjecanja usmjeravali ka cilju. 

Kuhanju se pridružila i načelnica Općine Pribislavec Višnja Ivačić te zamjenik načelnice Krunoslav Kamenić kao i predsjednik NK Polet Pribislavec Saša Grkavac. Tri prvoplasirane ekipe nagrađene su vrijednim nagradama kao i svake godine do sad, dok je tradicijski glavna nagrada upravo velik kotao. Najbolja je bila ekipa UDVDR – ogranak Pribislavec, a odmah do nje Sara 2 i Polet 1.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije