TRG SVETOG MARTINA

Pripremni radovi na Domu kulture u Svetom Martinu na Muri

Crnčec kaže, kako se komunalna infrastruktura uređuje i na drugim lokacijama u svetomartinskoj općini, koja je ovog trenutka u znaku berbe jabuka, te tu i tamo i grožđa

Samo što je spuštena zavjesa na Dane turizma, Općina Sveti Martin na Murti kreće u nove izazove i poslove. Ovog trenutka u žarištu su komunalno-infrastrukturni radovi na Trgu Svetog Martina u srcu svetomartinske prijestolnice. Radnici, nadzornici, bageri, kamioni i nakladači okupirali su središte Svetog Martina na Muri, a profesor Dražen Crnčec, načelnik mjesne općine pojašnjava o čemu ili na čemu se radi.

Kaže, kako se za potrebe budućeg Doma kulture te Osnovne škole, obavlja izmještaj postojeće vodovodne i plinske mreže, te njezino novo ugrađivanje na mjesto projektima predviđeno. Dakle, ovo su pripremni radovi za I. fazu izgradnje Doma kulture čija vrijednost će zbog mogućih nepredvidivih razloga ili poslova biti utvrđena nakon obavljenih radova, kako bi se u drugoj polovici rujna ili prvoj polovici listopada objavila Javna nabava za izvođenje radova na I. fazi koja predviđa zemljane radove te izgradnju potpornog zida.

Crnčec kaže, kako se komunalna infrastruktura uređuje i na drugim lokacijama u svetomartinskoj općini, koja je ovog trenutka u znaku berbe jabuka, te tu i tamo i grožđa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije