rekreativno bicikliranje

USR ‘Prijatelji’ organizira 4. Pedalafest novom cestom Goričan – Kotoriba

Glavni cilj ove manifestacije je provođenje rekreacije, druženje i zabava

U subotu 25, kolovoza održat će se 4. po redu Pedalafest, najveće rekreativno bicikliranje novom cestom Goričan – Kotoriba. Ova manifestacija održat će se u organizaciji USR “Prijatelji” i visokim pokroviteljstvom općine Goričan, a glavni cilj je provođenje rekreacije, druženje i zabava.

Okupljanje i podjela prigodnih majica predviđa se za 16 sati, dok je predviđeni start biciklista sat kasnije. Biciklistima je osigurana okrjepa na više lokacija, jedna od njih je Kotoribi. U 18 sati predviđen je povratak u Gorčku republiku zajedno s ‘Prijateljima’ iz općine Kotoriba. Za sve sudionike ove manifestacije osiguran je roštilj te piće.

Za završetak manifestacije odlučili su se za revijalnu nogometnu utakmicu starih zvijezda ‘Prijatelja’ koja će započeti u 19 sati. Pored rekreacijskog bicikliranja 4. Pedalafest, moći ćete se družiti uz zabavne igre, organizirano će biti biciklističko natjecanje za najmlađe uz medalje za najspretnije, besplatni zračni tobogan. 

– 4. Pedalafest prilika je za cijelu obitelj i vaše prijatelje iz udruga Goričana da provedu popodne i večer zajedno, poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije