KUPANJE U CRIKVENICI

I ove godine Megatonci poveli slušatelje na more!

Pod pokroviteljstvom tvrtke "Roto dinamic" i pod sponzorstvom putničke agencije "Galileo travel" iz Varaždina je put Crikvenice krenuo autobus sa slušateljima koje je Radio Megaton nagradio jednodnevnim kupanjem

Crikvenica, poznato turističko središte, bila je ciljno odredište za slušatelje koje je Radio Megaton nagradio jednodnevnim kupanjem. Još prije dvije godine je inicirana provedba ideje da se na more povede i na taj način razveseli slušateljstvo. Put Crikvenice ove godine putovala je već četvrta grupa slušatelja što premašuje brojku od 200 onih koji su dosad na more putovali s Megaton ekipom.

Zahvaljujući pokroviteljstvu tvrtke “Roto dinamic” i sponzorstvu putničke agencije “Galileo travel”, u nedjelju, 24. lipnja na cjelodnevno kupanje u Crikvenicu s radijskom ekipom se uputilo 48 putnika.

Putu je prethodila nagradna igra tijekom koje su se uz malo sreće u programu Radija Megaton mogle osvojiti autobusne karte. Dobili su ih slušatelji iz različitih dijelova Varaždinske i Međimurske županije – od Preloga, Podruta, Maruševca, Križanca i Varaždina do Novog Marofa, Šemovca, Črnca i Vratna.

  Uz sponzorske poklon pakete “Roto dinamica”, u udobnom i klimatiziranom autobusu u aranžmanu putničke agencije “Galileo travel”, u rano nedjeljno jutro doputovalo se do Crikvenice, gdje su slušatelji mogli uživati u kupanju i druženju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije