LJUDI OKO NAS

Vladimir Šarkanj – neustrašivi vok proslavio 57. rođendan

Bili su to trenuci odvojeni za sjećanje na zgode i nezgode provedene u mnogim mjesnim udrugama čiji je Vladek član, a i sam je predsjednik Udruge navijača imena Vidovski voki

Vladimir Šarkanj, ‘Katica’ za sve Donjeg Vidovca ili njegov dobri duh, jučer, 3. srpnja je u krugu svojih najbližih prijatelja, članova Moto nautičkog kluba Vidovski zlatari Donji Vidovec proslavio svoj 57. rođendan. Popularno zvani Vladek u mjesnom je Zatarskom domu okupio sve svoje ‘zlatne dečke’, a pala je i peka.

Bili su to trenuci odvojeni za sjećanje na zgode i nezgode provedene u mnogim mjesnim udrugama čiji je Vladek član, a i sam je predsjednik Udruge navijača imena Vidovski voki zbog toga je i navijačka zastavica njegov zaštitni znak. Vladek je neženja, no ne prihvaća takav izraz već kaže kako je on stari dečko.

Gledajući ga nikada ne bi rekli da je već dobrano u šestom desetljeću životnog puta na kojem mora, kako je sam rekao, još mnogo toga obaviti… Čestitari su ga obdarili poklonima od kojih je po njemu, jedan vrijedniji od drugog.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije