FOTO Susret u Čakovcu: Vozači pokazali snagu, žene seksipil

Ove subote, 16. lipnja organiziran je osmi zabavno-rekreativni susret profesionalnih vozača nekoliko godina i odvijao se u dvorišnim prostorima ‘Mazda’ salona u Čakovcu.

Kako je cilj aktivnosti pokazati izrazitu snagu i spretnost, održane su natjecateljske discipline poput obaranje ruke za pojedince i vuča kamiona za tročlane ekipe.

Najatraktivnija natjecateljska točka, kao i godinama ranije, bila je ekipna vuča kamiona. Tročlana ekipa trebala je snagom svoga tijela vuči kamion težine 7,5 tona cca 30 metara, što nije bilo nimalo lako.

U toj disciplini natjecalo se 6 timova, a pobijedila je ekipa Convoy koji su kamion od starta do cilja dovukli za 23,12 sekundi i time oborili rekord u svih osam godina održavanja ovog okupljanja.

Drugi su bili natjecatelji tima Rezil s rezultatom od 26,19 sekundi, dok su se za treće mjesto borili Truck Brothers i Vrbovčanka sa zajedničkim vremenom od 26,66 sekunde, a ponovnom vučom mjesto je pripalo Truck Brothersima s 26,71 sekundom.

Iznenađenje večeri je Sexy truck wash koji je mnoge ostavio bez riječi, dok je atmosferu podizala Mystic band iz Varaždina.

– Svrha ovog okupljanja je da se vozači zabave, podruže i opuste s obzirom na to da karakter njihovog posla ne uključuje kretanje. Ovo je prilika da se iskažu u rekreativnim aktivnostima, rekao je predsjednik udruge Convoy i organizator okupljanja Dragan Valjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije