OSTALI BEZ OČEVA Postali glave kuće, a sada Kristijan i Miljenko traže ljubav

Predstavljanje farmera desete jubilarne sezone najpopularnije dokumentarne sapunice RTL-a ‘Ljubav je na selu’, gledatelji su mogli vidjeti u ponedjeljak.

Jedanaestoro farmera ispričalo je svoje priče u nadi da će im potencijalne srodne duše poslati pismo te doći na njihovu farmu ne bi li ih bolje upoznale.

I u novoj sezoni farmeri dolaze iz svih krajeva Hrvatske, a među njima su i dvojica Međimuraca – Kristijan Vrban (38) iz Belice i Miljenko Vrančić (35) iz Zebanec Sela.

U Belici čeka Kristijan Vrban, radišan muškarac koji je od malih nogu svjestan da ništa ne dolazi samo od sebe, ni preko noći.

U tinejdžerskoj dobi 38-godišnji Kristijan je ostao bez oca, te postaje glava kuće i preuzima brigu o obiteljskom gospodarstvu, a iako mu je to san, zbog količine posla do sada nije uspio upoznati onu pravu.

U slobodno vrijeme Kristijan vozi motor, čita i surfa internetom, a vjeruje da i za njega postoji srodna duša koju se nada pronaći u emisiji.

Miljenko Vrančić dolazi iz mjesta Zebanec Selo, a u najosjetljivijoj dobi ostao je bez oca. Zbog toga je bio prisiljen prerano odrasti. Premda bi mnogi u toj tragediji potražili i pronašli izgovor za neuspjeh, on je taj životni izazov okrenuo u vlastitu koristi i u svom rodnom Zebancu postao osoba bez koje se ne može.

Miljenko je uključen u sve aktivnosti u općini, a priznaje da nikad nema mira kao ni mogućnosti upoznavati djevojke. No vremena je sve manje, a srce traži svoje…

Nadamo se da će naši Međimurci upoznati baš one prave koje će osvojiti njihova srca.

Pismo vašem omiljenom farmeru šaljite na ‘Ljubav je na selu’, P.P.25, 10040 Zagreb, ili emailom: ljubavjenaselu@rtl.hr ili SMS-om na broj 666555 (3,72 kn/sms), s ključnim riječima ljubav, ime farmera, te poruku.

Život na selu je ljepši udvoje, stoga ne oklijevajte i sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije