FESTIVAL devedesetih u našem gradu!

Vikend 15. i 17. lipnja obojat će Čakovec u tonovima, koracima i stilom devedesetih.

Za festivalsko ozračje i ugođaj s plaže u kontinentalnom području pobrinuli su se udruge 3FF i Cezam te Plesni studio Korak dvjema manifestacijama čije teme će nas vratiti na kraj prošlog milenija ali i stoljeća!

Definitivno najbolji način za doček ljeta, kraj školskih obaveza i probuđivanja osjećaja opuštenosti u hladu.

Plesni studio Korak ove sezone slavi 3 godine postojanja te održava završnu plesnu produkciju 17.6. dok udruga 3FF i Centar za mlade Čakovec organiziraju jedinstveno ljetno izdanje ‘Blast From The Past‘ povodom 15 godina Centra za mlade, 10 godina kluba Prostor i 5 godina zimskog Trash partya, u petak 15. lipnja.

THE 90s show

S obzirom da ljubitelje plesa i glazbe svojom završnom produkcijom uvijek iznova žele zabaviti i zainteresirati nečim drugačijim Plesni studio Korak ove sezone priprema ‘show’ u stilu 90ih u dvorani graditeljske škole Čakovec.

350 plesača od 4 do 30 godina izvest će koreografije koje će glazbom, stilom oblačenja sve prisutne vratiti u 90e, a posjetitelji će moći uživati i u koreografijama s ovosezonskih natjecanja i evenata.

Posebna čar događaja je što su na neki način povezani s već vrlo uspješnim događajem ‘Blast From The Past’ od strane udruge ‘3FF’ i ‘CeZam’, pa će tako naš Čakovec imati pravi ’90’s Fest Weekend’!

Blast From The Past – special summer edition

I dok se konfeti s nezaboravnog božićnog ‘Trasha’ još se uvijek pojavljuju na najčudnijim mjestima, ekipa se potrudila da bi se svi u čim boljem duhu raspršili po plažama i festivalima!

U vremenskom stroju od 25 x 25 m između Klub Prostor – ‘CeZam’ Čakovec i Stari Hrast vječito mladi DJ Spetz te neumorna volonterska ekipa probudit će u vama onaj neprežaljeni osjećaj bezbrižnosti, školskih praznika bez obaveza i ljetovanja u Dramlju.

Tematski i glazbeno će se sve dalje vrtjeti oko devedesetih, ali obzore širimo i na susjedna desetljeća, što znači da će party biti još veći, još bolji i uz još više legendarnih hitova koje će posjetitelji, bez trunke srama, popratiti svojim milozvučnim glasovima, nekontroliranim plesnim pokretima I naravno obaveznim DRESS CODom.

Zadnjih pet godina zimskih Trash Partya, posjetitelji su doslovno bili najzahvalniji i najluđi partijaneri ikad, pa će bez sumnje i 15. lipnja oduševiti i nadmašili sva očekivanja.

Jedini zadatak je da se debele Yassa trenirke, šuškavci iz Mađarske i stari kaputi zamijene prozračnim ljetnim trash kombinacijama, šarenim sunčanim naočalama i totalno se prepuste pozitivnim ljetnim vibracijama.

Zauzvrat posjetitelje očekuje autentična DIY scenografija, vječni ljetni hitovi, more rekvizita, pjena party i popratnih sadržaja i puno iznenađenja.

U slučaju izrazito lošeg vremena, događaj seli u Metalac Industrial Bar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije