ASSOCIATION STRIVE! započeo online kampanju #Click for mobility!

Dugogodišnji rad Strive!a dolazi na vidjelo. Association Strive!, udruga za mobilnost mladih i neformalnu edukaciju sa čakovečkom adresom, 4. lipnja izbacila je web stranicu.

Cilj kampanje je informirati mlade iz cijele Hrvatske o mogućnostima i prednostima vokacionalne edukacije, kao i prezentirati široku lepezu mogućnosti koju pruža Erasmus + program.

Naglasak je svakako stavljen na projekte mobilnosti te iskustva pojedinaca vezanih uz razmjene mladih i edukativne treninge u sklopu Erasmus + programa.

Na stranici možete pročitati priče mladih sudionika iz svih dijelova Hrvatske o doticaju s drugim europskim kulturama. Svakako najzanimljivija kategorija na webu su nadolazeći projekti.

Za sada će samo otkriti da će Strive! ove godine voditi sudionike u Italiju, Španjolsku, Belgiju i Austriju, dok za detalje o projektima i informacije na koji se način možete uključiti u Strive! zavirite na www.strive.hr.

U sklopu kampanje #Click for mobility!, najsretniji će moći osvojiti karte za nadolazeći rasprodani party “A Blast from the Past- Special Summer Edition” koji će se održati u Čakovcu, 15. lipnja, u dvorištu Prostor- Stari Hrast.

Kako doći do karata, otkrite na facebook stranici Strive!a. Ovim putem pozivaju sve da ih podrže u kreiranju projekata mobilnosti i prate aktivnosti Udruge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije