ZAVRŠILA Baby Gym sportska igraonica za djecu od rođenja do 12 mjeseci

Univerzalna sportska igraonica i škola uz dodjelu diploma i plaketa završila je još jednu sezonu sportskih igraonica za djecu od rođenja do 12 mjeseci.

0+ nivo Baby Gym program paralelno se održavao u Macanovom dom u Čakovcu i u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću.

S djecom je rado stručni tim pod vodstvom Tanje Mesarić Novak prof. kineziologije i Zlatka Tomašića bacc. physioth koji su djeci pomogli steći nove vještine u pokretu i fleksibilnosti, pravilan rast i razvoj bolji i kvalitetniji napredak i početak stvaranja navike za tjelesnom aktivnošću.


‘U ovoj sezoni je na igraonicama bilo oko 20 djece uzrasta od mjesec dana do godine dana. U srijedu 30. svibnja podijelili smo diplome i plakete malim vježbačima te je završila uspješno još jedan sezona malih vježbača. Naš stručni tim trenera omogućio je svoj djeci stjecanje novih vještina pokreta, fleksibilnost uz pomoć različitih rekvizita i sprava te odlično izbalansiranih, verificiranih i koncipiranih programa. Radili smo psiho-motoričke vježbe koje pomažu razvoju djeteta. Nova sezona započinje u listopadu, predupisi su u 9 mjesecu. Pozivamo Vas da se uključite u programe Baby Gym, Mala škola gimnastike i Škola gimnastike (dvorana ‘Macanov dom’ u Čakovcu) i Univerzalna sportka igronica i škola (dvorana ‘NGC Aton’ u Nedelišću)’. – rekla nam je voditeljica programa Tanja Mesarić Novak, prof.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije