MEĐIMURSKA POPEVKA ovu subotu u Nedelišću, gost Ervin Baučić

Od 1971. godine kada je održana 1. smotra Međimurske popevke pa do danas za Smotru je prijavljeno više od 2500 popijevki, a na Smotrama izvedeno ih je više od 800.

>>> MEĐIMURSKA POPEVKA Donosimo popis izabranih sudionika za 34. smotru

Za ovogodišnju Smotru prijavljene su ukupno 102 popijevke koje su izvedene na Predmotrama u Donjem Kraljevcu, Štrigovi, Murakersturu R. Mađarska te na Dječjoj smotri Međimurske popevke u Sv. Martinu na Muri.

Stručna komisija izabrala je za ovogodišnju smotru Međimurske popevke u Nedelišću 22. popijevke, koje će izvesti više od 220 izvođača iz cijelog Međimurja te pomurski Hrvati iz R. Mađarske.

Unazad nekoliko godina uz domaće izvođače međimurskih popijevki na Smotri u Nedelišću imamo i gosta Smotre. Ove godine to je pjevač Ervin Baučić zaposlen u kazalištu Komedija čija su posebna strast mjuzikli.

Želja organizatora je da nam prikaže kako renomirani hrvatski pjevači izvode izvorne međimurske popijevke i na taj način je prenose diljem Lijepe naše. Ervinu će to biti kao rođenom Omišanu (postojbini klapske pjesme) biti poseban izazov.

– Ovogodišnja 34. smotra “Međimurske popevke Nedelišće 2018.” održat će se 2.6.2018. godine s početkom u 19 sati u SGC ATON. Budite nam dragi gosti. Ulaz je slobodan! – poručuju iz TZ Općine Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije