DAN OPĆINE PODTUREN Donosimo bogati program proslave

Dan Općine Podturen ove se godine obilježava kroz tri dana. Općina je slijedom toga pripremila bogati program proslave koji donosimo u nastavku.

U četvrtak, 31. svibnja od 7 do 13 sati održat će se Općinski ribički kup u organizaciji ŠRD Stara Mura na Muri u Miklavcu. U Podturnu se s početkom u 10 sati održava Tijelovska misa s procesijom.

U Školskoj sportskoj dvorani je od 16 sati na rasporedu svečana sjednica OV Općine Podturen. U 17:30 sati na igralištu ‘Trnoc’ u Podturnu će se odigrati juniorski susret Nogometaš 13 – Mladost Sveta Marija, a istovremeno se u Miklavcu igra utakmica seniora između NK Budućnost Miklavec i NK Vidovčan Donji Vidovec.

U petak, 1. lipnja je od 15:30 sati na rasporedu Coca cola cup (Sportske igre mladih) i to na školskim sportskim igralištima u Podturnu.

U nedjelju, 3. lipnja se od 10 do 12 sati održava općinska Biciklijada, a start i cilj je kod ribičke kućice u Podturnu. Od 13 do 18 sati na rasporedu su tradicijske i rekreacijske igre kod ribičke kućice na Muri u Podturnu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije