UDRUGA RITAM MISLI organizator susreta IMPULS poezija u Varaždinu

U svibnju su varaždinskim ulicama odzvanjali stihovi pjesnika. Udruga Ritam misli je organizirala još jedan u nizu susreta, četrdesetprvi IMPULS poezija koji je dokazao snagu poetskog izričaja.

Poezija ruši predrasude, povezuje i spaja ljude pozitivnih misli. Goste svibanjskog Impulsa predstavili su domaćini Ljubica Ribić i Milan Novak.

Autori su bili Dragan Mučibabić iz Viteza (BiH) je čovjek neprekidnog kretanja, romantik i glasnogovornik. Čovjek naroda i dubokog poniranja u samoću.

Davorku Flego iz Motovuna(Hrvatska) je poduzetna, hrabra, darovita, smjela, žena s karizmom i posebnom energijom. Snažna u svojim razmišljanjima i posebna u prijateljskom zagrljaju. Poduzetnica, slikarica, pjesnikinja. Angažirana na mnogim poljima umjetnosti.

Maju Danilovića iz Beograda (Srbija) je osebujan pjesnik koji svojim izričajem i snagom misli, a istovremeno jednostavnošću, prodire duboko u srž. Zaustavlja dah slušatelju i otvara pitanja. Snaga riječi u osebujnom govoru vlastitih stihova dopire duboko u slušatelja.

Slađanu Nedeljković iz Vranja (Srbija) je svestrana umjetnica, zaljubljenik u ljepotu boja, tonova, glazbe, riječi. Žena koja svojom nježnom i putenom privlačnošću donosi toplinu. U svojoj poeziji riječi pretvara u boje i slika mozaik života riječima promatrača i igrača.

Uz posebne goste stihovima su ih darovali pjesnici iz Varaždina, Čakovca, Ivanca, Maribora, Zagreba, a večer je svojim pjevanjem učinila posebnijom, mlada Lora Breški iz Varaždina.

Sljedeći IMPULS održat će se 28. lipnja u Rock Art caffeu u 20 sati. I u lipnju im dolaze interesantni gosti. Pridružite im se.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije