PRIJAVITE SE Udruga Zora organizira besplatno dvodnevno putovanje

U sklopu projekta “Aktivni mladi protiv nasilja” Udruga Zora organizira studijsko-edukacijski posjet terapijsko stambenoj zajednici mladih udruge Breza u Osijeku.

Putovanje je dvodnevno, traje od petka, 25. svibnja do subote, 26. svibnja, a namijenjeno je učenicima osmašima, srednjoškolcima i mladima do 30 godina koji rade ili žele raditi s mladima.

>>> Prijavnica za putovanje

U petak, 25. svibnja putuje u socijalno-terapijsku zajednicu udruge Breza u kojoj žive mladi iz Hrvatske i inozemstva bez primjerene obiteljske podrške. Tamo će se upoznati s radom zajednice, a nakon ručka i neformalnog druženja slijedi razgledavanje Osijeka.

U subotu, 26. svibnja na interaktivnoj radionici moći ćete naučiti kako funkcionira Forum teatar tehnika. To je jedna od kreativnijih metoda za aktivno uključivanje mladih u rješavanje kako svojih, tako i problema svojih vršnjaka, a vezano uz različite oblike međuvršnjačkog nasilja te nasilja nad mladima.

Putuje se mini busom, a smještaj je osiguran u hotelu Ritam, gdje su obroci besplatni za sve sudionike. Polazak je u petak, 25. svibnja u 7:30 iz Čakovca, a planirani povratak u subotu oko 19:30 sati.

Ukoliko ste učenik osmaš, srednjoškolac ili imate do 30 godina, radite s mladima ili vas takav rad zanima, želite vidjeti kako funkcionira stambena zajednica za mlade i naučiti kako funkcionira Forum teatar, prijavite se za ovo putovanje do srijede, 23. svibnja putem prijavnice koju možete pronaći klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije