FOTO Na biciklijadi u Nedelišću bicikliralo 250 sudionika

Turistička zajednica općine Nedelišće organizirala je 12. svibnja prvu ovogodišnju biciklijadu pod nazivom ‘Stazama općine Nedelišće’.

Okupljanje i registracija sudionika vršila se već od 9 sati kako bi u 10 sati kolona malih i velikih biciklista mogla krenuti. Na rutama u duljini od 18km (kraća) i 35km (duža) bicikliralo je 250 sudionika.

Sunčano i toplo vrijeme išlo je u prilog cijelom događaju, pa su mnogi koji su po prvi puta bili u Nedelišću mogli vidjeti ljepote koje općina nudi.

Prva okrjepa i kratka pauza bila je na ribnjaku u Črečanu gdje su domaćini Maja i Damir Kirić srdačno dočekali sudionike. Nakon odmora, vrijeme je bilo za krenuti dalje, a već sljedeći punkt za kratki odmor bio u Pušćinama.

Tamo su bicikliste ugostile članice Udruge žena Pušćine. Nakon 2 sata i dva kratka odmora prvi sudionici pristizali su u Lovački dom gdje je tradicionalno poslužen grah.

– Ovim putem zahvaljujemo se našim sponzorima Agromeđimurje d.d. koji su donirali prirodne sokove od jabuka te djelatnicima Chaky d.o.o. koji su uvijek tu ako zatreba servis bicikala. Nadamo se da je današnji susret dovoljno dobar razlog za susret i na sljedećoj – jesenskoj biciklijadi – poručuju iz Turističke zajednice Općine Nedelišće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije