NAJAVLJUJEMO ‘Urban dictionary vol. 3’ u Klubu Prostor 19.5.

Neven iz Kluba Prostor – ‘CeZam’ Čakovec u suradnji s Filipom Zubić, ujedno i suvoditeljicom/asistenticom i članicom plesnog studija Korak, najavljuju događaj popraćen zabavnim sadržajem ‘Urban dictionary vol. 3‘ u Klubu Prostor, 19.5., s početkom u 22 h.

Razvoj kulture plesa među mladima, ‘oživljavanje’ i širenje hip hop kulture i srodnih glazbenih žanrova, kao i pružanje prilike mladim talentiranim ljudima da se ostvare i pokažu vještine i talente koje posjeduju, a koji ulaze u okvire hip hop kulture ciljevi su koji stoje iza naizgled ‘običnog zabavnog eventa’, napominje Čakovčanka Filipa Zubić.

Uz DJ Arien – a (Zrinko Kutnjak) koji će predvoditi cijelu večer, imat ćete prilike čuti mlade umjetnike koji će svojim osobnim glazbenim izričajem (rap/freestyle) zagrijati atmosferu ‘Rap session-om’, a koje ste imali prilike čuti na nedavnom ‘Rap battle-u’ na fontani Čakovec, isto tako u organizaciji Kluba Prostor – Cezam Čakovec. Osim njih, atmosferu će po prvi puta zagrijati i mala grupa (‘The groovers’) seniorske postave Plesni studio Korak. Uz Filipu Zubić, nastupit će još i Ida Šoltić, Emili Džinić, Angie Polanec te Voditeljica Plesnog studia Korak Virna Hošnjak.

Djevojke ćete moći vidjeti toga dana čak dva puta jer će nastupiti i popodne u sklopu obilježavanja Dana obitelji na sportskim terenima ETŠ-a i Gimnazije Josipa Slaveskog u sklopu održavanja događaja ‘Sportski piknik’. Radi se o sportsko-rekreativnom događaju koji počinje u 15 h, a koji je popraćenim različitim zabavnim sadržajima (joga na otvorenom, plesni performansi, radionica samoobrane, utakmice košarke, nogometa, odbojke i sl.).

Obzirom na cjelodnevna događanja organizirana od strane tima Kluba Prostor Čakovec, pozivamo vas najprije na popodnevno druženje uz sport, glazbu i ples s početkom u 15 h na vanjske terene Gimnazije i ETŠ – a, nakon toga, selimo u Klub ‘Prostor’ na zabavni dio, tj. ‘Urban dictionary vol. 3‘ s početkom u 22 h.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije