DV VRAPČIĆ Župan posjetio skupinu ‘Elmere’ i zapjevao s klincima

U srijedu, 2. svibnja međimurski župan Matija Posavec posjetio je odgojnu skupinu ‘Elmeri’ Dječjeg vrtića ‘Vrapčić’ iz Šenkovca.

Posjet župana nije bio slučajan već je došao na poziv mališana te njihovih odgajateljica Ksenije i Aleksandre u sklopu projekta Građanski odgoj. Bilo je mnogo pitanja vezanih uz projekt no, mališani su oslobodili svoju maštu i županu postavljali mnogo interesantnih i neočekivanih pitanja na koja je jedva stizao odgovarati.

Interesiralo ih je koji je točno posao župana, može li popraviti stepenice za Gorčicu, kojim se sportom bavi?, a jedno od zanimljivijih pitanja bilo je ‘Poznajete li mog tatu?’… Nakon kratkog druženja i obilaska vrtića župan je svu djecu vrtića počastio slatkišima.

Prije nego su se pozdravili i napravili nekoliko zajedničkih fotografija za uspomenu, djeca su županu otpjevala Međimursku pjesmu “Mesec sveti ober kleti” u čijoj se interpretaciji pridružio i on sam. Djeca su veselo ispratila župana na njegove daljnje radne obaveze, ali su mu prije toga poklonili likovni rad slonića “Elmera” za uspomenu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije