UDRUGA UMIROVLJENIKA Kotoribe održala izvještajnu skupštinu

Udruga umirovljenika Kotoribe, održala je izvještajnu skupštinu u prostorijama gostione ‘Mlin’.

Predsjednik udruge, Vladimir Vugrinčić, na početku je pozdravio goste, uzvanike i sve prisutne te je minutom šutnje odana počast za preminule članove.

Zatim je, Irena Maltar, članica izvršnog odbora, pročitala dnevni red, koji je jednoglasno prihvaćen.

Prva točka dnevnog reda je izvještaj predsjednika o radu udruge u minuloj godini, gdje su nabrijane sve aktivnosti: izleti, odlazak u toplice, proslava ‘8 marta’, proslava 50 i 60 godina braka, organiziranje sportskih igara za pet udruga donjeg Međimurja, na kojima je sudjelovalo 130 natjecatelja, a njihovi su članovi ostvarili vrlo dobre rezultate, te prisustvovali na svim manifestacijama koje organizira Općina Kotoribe.

Aktivnosti su bile gotovo svaki mjesec, što pokazuje rad njihove udruge, koja ima 390 članova.

Tajnica udruge Slavica Maltar, pročitala financijski izvještaj za prošlu godinu, te predsjednica nadzornog odbora, Đurđa Vidović, izvještaj nadzornog odbora. Predstavljen je plan rada i financijski plan za ovu godinu koji je jednoglasno prihvaćen.

Govor gostiju, započeo je Roberto Ujlaki, zamjenik načelnika Kotoribe, koji u svom govoru nije sakrio zadovoljstvo radom naše udruge, te brojem članova. Zbog toga je obećao bolju suradnju i pomoć općine.

Zatim se gost, predstavnik DVD-a Kotoribe, zahvalio na pozivu, te poželio uspjeh u daljnjem radu i na kraju se obratio predsjednik udruge umirovljenika Domašinec, Branko Mezga, koji je pohvalio njihove aktivnosti, te ih pozvao na sportsko takmičenje za njihov dan Općine Domašinec.

Završnim riječima, obratio se predsjednik Vladimir Vugrinčić, zahvalio na prisustvu te zamolio sve prisutne članove da se više uključe u rad udruge sa svojim radom i prijedlozima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije