PRVA NAGRADA Nives Hažić iz Dragoslavca najbolja u Splitu

Mlada Nives Hažić iz Dragoslavca ima samo 15 godina i glas kakav bi mnogi poželjeli slušati satima!

Svoj izniman talent Nives je pokazala na mnogim glazbenim okupljanjima kao što su hrvatski pjevački talent show ‘Zvjezdice’, Međimurski festival za djecu – popularno zvan ‘Mali MEF’, dječji glazbeni festival ‘Kukuriček’ te nedavno na natjecanju ‘Daleki akordi’.

‘Daleki akordi’ natjecanje je mladih glazbenika koje organizira Glazbena škola Josipa Hatzea pod pokroviteljstvom Grada Splita, a ove godine održalo se od 18. do 21. travnja u Splitu i Kaštelima.

Nives se natjecala u 1. kategoriji s 33 ostalih pjevača i pjevačica te na kraju, sa zasluženih 55,33 boda u disciplini solo pjevanje, ostvarila izvrstan rezultat.

Uz mentoricu Valentinu Geci Koren i korepetitoricu Vesnu Leljak Petković osvojila je prvu nagradu!

– Kategorija u kojoj sam se natjecala bila je popunjena vrlo dobrim vokalima što odmah znači i vrlo jakom konkurencijom. Nisam očekivala ovaj ishod, rekla je.

Nives pohađa drugi pripremni razred u Srednjoj glazbenoj školi u Varaždinu gdje je nedavno počela učiti svirati klavir u kojem već sad uživa.

Često vježba i glazbu je stavila u centar svog života.

– U opernom pjevanju našla sam se već u prvim satovima na koje sam počela odlaziti na prijedlog profesora Damira Rodigera. Po završetku srednje škole voljela bih nastaviti slijediti svoje snove i upisati Glazbenu akademiju u Beču, dodala je Nives.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije