DRUŠTVO NAŠA DJECA KOTORIBA Ponos na svoje aktivnosti

Članovi Društva Naša djeca Kotoribe sumirali su svoj, kako je u izvješću rečeno, svoj prošlogodišnji rad. S aktivnostima su počeli već u siječnju kada su pomogli MNK Klub 75 u organizaciji humanitarnog nogometnog turnira, nastavili su u veljači organizacijom Dječjeg fašenka, a bili su sudionicima i Velikog fašenka.

Aktivni su bili u travnju na BIMP-u gdje su dežurali na punktu, a na zamolbu Općine Kotoriba. Isti mjesec su za kotoripske mališane organizirale radionicu izrade cvjetića. Oni su bili poklon za mame i bake, koje su kasnije članice, uz pomoć djece, dijelile na priredbi u svibnju koju je organizirala OŠ “Jože Horvata” Kotoriba u povodu Majčinog dana.

Društvo je sudjelovalo u manifestaciji Dani šibe i ribe“. Dio članica priključilo se ostalim udrugama u pripremanju specijalitetaod ribe za posjetitelje manifestacije, dok je dio njih sa djecom odradio zanimljivu radionicutematski vezanu uz samumanifestacijuizrada ribica od papira.

Društvo se priključilo obilježavanja Dana Općine Kotoribe. Povodom Dječjeg tjedna u suradnji s Dječjim vrtićom Kotoriba odrađeni je turnir u igri “Čovječe, ne ljuti se! “. Turnir je natjecateljskog karaktera. Pobjednici su nagrađeni društvenih igrama, a svi ostali sudionici dobili su utješne paketiće.

Nakon igre, djeca su izrađivala rakete od tuljaca i tako se priključili međunarodnom obilježavanju Tjedna svemira. Za svoj doprinos tome dobili smo zahvalu od World Space Week Hrvatska.

U prosincu su u suradnji s Dječjim vrtićem Kotoriba, OŠ Kotoriba i Kotoripskim mažoretkinjama bili suorganizatori priredbe u povodu dočeka Svetog Nikole i darivanje mališana slatkim paketićima.

– Sve te aktivnosti i manifestacije pratila je i pomogla Općina Kotoriba pa joj se ovim putem zahvaljujemo u ime Društva i mališana. Ujedno zahvaljujemo na suradnji Dječjem vrtiću Kotoriba, OŠ Kotoriba, Kotoripskim mažoretkinjama, Damiru Markač– DJ Đuro koji nas prati i pomaže u priredbama te svim ostalim udrugama i pojedincima koji su na bilo koji način pomogli u radu Društva – rečeno je još na kraju izvješća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije