UDRUGA ŽENA BREST održala redovnu godišnju Skupštinu

Udruga žena Brest – Podbrest održala je u subotu, 7. travnja 2018. godine redovnu godišnju Skupštinu u Društvenom domu Podbrest s početkom u 19 sati.

Skupštinu Udruge otvorila je predsjednica Danijela Cirkvenčić, koja je na početku pozdravila članice i članove Udruge, te nazočne goste.

Dnevni red Skupštine Udruge odvijao se u nekoliko točaka. Nakon službenog otvorenja, odabrani su članovi Radnog voditeljstva, te su zatim podnesena Izvješća o materijalno-financijskom poslovanju u 2017. godini te Plan rada s financijskom planom za 2018.godinu.

Nakon izvješća slijedila je rasprava, a zatim su uručene zahvalnice DVD-u Podbrest, NK-u Budućnost Podbrest, OPG-u Martinec – Podbrest, Antunu i Nadici Mišić te župniku župe Orehovica, Damiru Slameku.

Zahvalnica će se naknadno uručiti i županu Međimurske županije, Matiji Posavcu koji se ispričao za svoj nedolazak, a zahvalnica načelniku Franji Bukalu stići će u Općinu. ŠRD DIVER Sveti Križ – Podbrest i Pizzeria GRIN te obitelj Rogina, zahvalnice će također biti uručene naknadno.

Na kraju same Skupštine pozdravnim riječima obratili su se gosti Skupštine koji su pohvalili rad i dobre rezultate, kao i poslovanje Udruge, te se i dalje nadaju dobroj i plodnoj suradnji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije