FOTO Međimurski vatrogasci odlični na utrci u Malom Lošinju

U Malom Lošinju se održala tradicionalna VIII. utrka vatrogasaca pod pokroviteljstvom Hrvatske vatrogasne zajednice i VZ Primorsko-goranske županije. Staza se proteže diljem uvale Čikat okružena pješčanom plažom i borovom šumom.

Duljina staze za seniorske ekipe je iznosila dugih 8 km, a boduje se prema kategoriji starosti i spolu, piše portal Vatrogaci Međimurja.

Ksenija Lončar iz JVP Čakovca u kategoriji Ž 40 bila je srebrna, dok je Marijan Kovačić također iz JVP Čakovca u kategoriji M 50 zauzeo treće mjesto.

Vatrogasci iz DVD-a Mali Mihaljevec zauzeli su odlično prvo i drugo mjesto i to Mario Horvat drugo, a Miroslav Horvat treće mjesto. 

Iz istog društva u kategoriji ŽS na 1. mjesto je zasjala Ana Horvat, a Magdalena Doležaj tik do nje na 2. mjesto. U kategoriji MLADEŽ, Rene Horvat osvojio je 2. mjesto, dok je isto mjesto osvojila Jelena Horvat, ali u kategoriji Ž 12.

U kategoriji MS član ekipe VSU Merhatovec, Luka Živko je zauzeo 3. mjesto. Na utrci su sudjelovali još i članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Žiškovec, ali nažalost bez osvojenih medalja. U Međimurje je tako sa vrlo poznate utrke vatrogasaca stiglo čak 9 medalja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije