FOTO NATJEČAJ Silvio Benč osvojio prvu nagradu i pohvalu

Vjeroučitelj u OŠ Prelog Silvio Benč veliki je zaljubljenik u fotografiju. Na svojem Facebook profilu svakodnevno objavljuje fotke kojima se svi dive.

U školi vodi Foto-grupu Fijolica i na taj način svoje iskustvo i znanje prenosi na mlade, a njegove fotke možete vidjeti i na našem portalu.

Nedavno je po prvi put sudjelovao na foto natječaju i rezultati su ga jako razveselili – osvojio je prvu nagradu i pohvalu.

– Na izložbu ‘Čovjek i fotoaparat’ 2018. pristiglo je ukupno 430 fotografija od 124 autora iz pet zemalja: Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Makedonije i Hrvatske.

Žiri u sastavu iz Berislav Rubčić iz Bjelovara, Antun Krešić iz Zagreba i Mladen Bišćan iz Zagreba u utorak, 3. travnja, izabrao je 64 fotografija za izložbu, od kojih je nagradio 13 (trinaest) fotografija. Žiri je dodijelio Grand prix, jednu prvu nagradu, dvije druge nagrade, tri treće nagrade i šest pohvala – napiso je Silvio na Facebooku.

Prvu nagradu osvojio je za fotografiju Lovci, dok mu je pohvala uručena za fotografiju imena Jutarnja. Sasvim sigurno će mu ove nagrade biti veliki poticaj da njegove fotografije budu i dalje melem za oči. Čestitamo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije