FOTO ‘Priločko srce’ za Pedijatriju: Donirali digitalnu vagu za bebe

Udruga žena ‘Priločko srce’ Grada Preloga bavi se humanitarnom djelatnošću već 6 godina. Svojim radom pomažu potrebitima u okolici te su tako ovog puta odlučile pomoći Odjelu pedijatrije Županijske bolnice Čakovec.

U srijedu, 28. ožujka na Odjelu pedijatrije u Županijskoj bolnici Čakovec održana je donacija digitalne vage za novorođenčad.



– Naša udruga djeluje na svim potrebitim područjima već 6 godina. Ovoga smo puta odlučili pomoći djeci zato što su najranjivija. Nadamo se da će ova naša donacija od srca, koja je bila u našim mogućnostima, doprinijeti Odjelu pedijatrije, rekla je predsjednica udruge Marija Jeđud.

Na vrijednoj donaciji u cjelokupnom iznosu od približno 3000 kuna zahvalio se i voditelj odjela Dejan Balažin,dr.med., spec.pedijatrije.

– Radi se o kvalitetnoj digitalnoj vagi kakvu do sada još nismo imali već smo prakticirali malo starije modele koje funkcioniraju na drugačiji način te za njih treba i više vremena. Djecu naravno vrlo često važemo, stoga nam je ova donacija dobro došla, dodao je Balažin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije