I DJEČJI VRTIĆ Cvrčak će sudjelovati u kampanji ‘Sat za planetu Zemlju’

Djeca i odgojitelji DV Cvrčak, PO Stonoga, Novo Selo Rok, već od najranijih dana svojim aktivnostima razvijaju svijest o važnosti očuvanja planete Zemlje.

Ponukani akcijom WWF- Svjetske organizacije za zaštitu prirode, pridružuju se njihovoj kampanji “Sat za planetu Zemlju”.

Putem plakata i različitih aktivnosti upozoravaju na štetnost svjetlosnog onečišćenja našeg Planeta.

Plakatima “Sat za planetu Zemlju” pozivaju roditelje, mještane, da se aktivno uključe u subotu, 24. ožujka 2018. u vremenu od 20,30 do 21,30 te ugase svijetla u svom domu i promatraju čaroliju naše Zemlje u mraku.

Plakate i letke podijelili su mještanima, i na oglasne ploče u mjestu, zajedno s odgojiteljicama Majom Kozjak-Hladki, Sašom Sanjković, Jagodom Srša i Smiljanom Nedeljko.

Ovo je jedan mali korak svih nas u očuvanju planete Zemlje, pridružite nam se i vi, ugasite svjetlo za svjetlost planete Zemlje.

Ovakve aktivnosti nastavak su odlične ekološke osvještenosti djece, roditelja i odgojitelja, koji svaki sa svojim mogućnostima i resursima sudjeluje u malim koracima za veliku svrhu.

Ne zaboravimo, ovu planetu nismo nasljedili od svojih predaka, već smo je samo posudili od svojih potomaka stoga moramo brinuti o tome kakva će iza nas ostati.

‘Svrha i razlog dobro su poznati, zato uključi se i ti! Pozvani su svi!’, poručuju iz dječjeg vrtića Cvrčak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije