UDRUGE Općina Kotoriba za rad udruga osigurala 480 tisuća kuna

U vijećnici Općine Kotoriba potpisani su ugovori o dodjeli financijskih sredstava općinskim udrugama za redovitu djelatnost u 2018. godini, a koje će one dobiti na osnovi prijava na natječaj. Ugovore je s predstavnicima udruga u ime Općine Kotoriba potpisao načelnik Ljubomir Grgec.

Sukladno odredbama ove Odluke, osigurat će se sredstva za programe, odnosno projekte koje je predložilo Povjerenstvo za ocjenjivanje programa i projekata prijavljenih na Javni natječaj, a za što su sredstva osigurana u proračunu Općine Kotoriba za 2018. godinu i to 350 tisuća kuna za programe i projekte sportskih udruga, 100 tisuća kuna za programe i projekte udruga u kulturi te 30 tisuća za programe i projekte ostalih udruga što je ukupno 480 tisuća kuna.

Od sportskih udruga najviše je dobio NK Graničar – 150 tisuća, Košarkaški klub Kotoriba dobiva 40 tisuća, SRD Som i STK Kos Kotoriba po 30 tisuća, SRD Žužička 20 tisuća, MNK Klub 75 10 tisuća i TK Kotoripski begači 9 tisuća kuna. Limena glazba dobiva 75 tisuća, KUD-u Kotoriba ide 20 tisuća, a Mažoretkinjama 5 tisuća kuna. Lovci Jarebice i Društvo žena će dobiti 5 tisuća, Društvo naša djeca 4 tisuće, UDVDR 3.500 i Moto klub Rolling Fish 3 tisuće kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije